Wat ga je doen?
De Indonesische keuken is een verzameling van ontelbare lokale specialiteiten en kenmerkt zich door veelzijdigheid aan smaken van verse ingrediënten en kruiden. Lekker, pittig, kruidig, zoet zuur of pittig zoet. Gebakken, gesmoord, gestoomd of geroerbakt. Wat vind je het lekkerst?
Tijdens de Indonesische kookworkshop gaan jullie een aantal Indonesische gerechten maken op een fijne locatie in Weert. Eerst bereiden jullie vijf of zes heerlijke gerechten voor om daarna gezamenlijk aan de tafel aan te schuiven en te genieten van je eigen werk. Het fijne is, we passen van het eten op geen enkele manier iets aan naar de Europese smaak. We houden alles lekker origineel.
Voorafgaand de workshop Indonesisch koken krijg je uitleg over de Indonesische keuken. Zo leer je over de ingrediënten en de kruiden die veel gebruikt worden om het eten te bereiden. Je leert de geur van de kruiden te herkennen en hoe je de groente of het vlees snijdt.
Een Indonesische kookworkshop is niet alleen leuk en lekker eten dus. Maar ook leerzaam.
Geïnteresseerd in dit uitje?
Heb je een vraag, of wil je een prijsindicatie?