starBeste website van het jaar 2018homehome-fillinfophoneadd-homescreen1001-borderwhatsapp-sharewhatsappmessengerfacebooktwitteryoutubegoogle-plusemailemail1searchfiltercalendarlocationmenupersonsarrowarrow-roundarrow-pointplaypricesortphone2timeflagcheck-opencross-opencrossfavouritefavourite-activefirst-placeflame

Leer alles over de Italiaanse keuken - Bij jou op locatie

Wat ga je doen

Wil jij je helemaal onderdompelen in de Italiaanse keuken? Tijdens de kookworkshops leer je ook wat over de herkomst van de gerechten en de Italiaanse cultuur. Of je nou graag eens wil leren om pasta te maken, of juist Italiaanse voorgerechten, desserts of likeuren, het is allemaal mogelijk!

Denk aan Italiaanse soep, broodjes, amandelkoekjes, tiramisu, limoncello… er is veel te leren over de Italiaanse keuken. Qua pastasoorten kun je er bijvoorbeeld voor kiezen om te leren hoe je tagliatelle, ravioli of gnocchi maakt met een bijpassende saus.

Dit alles gieten we in een workshop op maat, in overleg. Dus neem contact op en kom met je collega's, familie of vrienden voor een leerzame, leuke en lekkere activiteit! De workshops vinden plaats bij jou thuis of in het bedrijf. Of we zoeken samen naar een geschikte locatie bij jullie in de buurt.

Heb je interesse in dit uitje?

✓ Snel antwoord
✓ Geen extra kosten

De standaard naam voor de familiedag
Vul een geldig e-mailadres in
De datum is ongeldig. Voer in als dd-mm-jjjj en kies een datum die in de toekomst ligt Datum waarop de activiteit bij voorkeur plaatsvindt.
Dit is een controle veld en kan leeg blijven
Vul de zichtbare getallen in. Als je geen getallen ziet kan het veld leeg blijven

Het formulier bevat ongeldige velden. Controleer uw invoer s.v.p.

Het formulier is niet verstuurd!

De met * gemarkeerde velden zijn verplicht. We gaan uiteraard vertrouwelijk met uw gegevens om. Het privacyreglement is hierop van toepassing.

Informatie aanvragen

Contact

1001concepten.nl

Sportlaan 12a
4131 NN Vianen

Stuur ons een bericht:

Contactformulier

KvK: 30285019
BTW: NL.85.92.72.734.B01