Omschrijving
De Surinaamse keuken is ontzettend interessant. De ingrediënten zijn vaak verassend en nieuw voor onze gasten. Samen met je collega’s of vrienden maak je tijdens deze kookworkshop een achttal smakelijke Surinaamse gerechtjes. Natasja, onze kok van Surinaamse oorsprong, vertelt graag over de kookcultuur in Suriname.
Ook vertelt ze over haar jeugd die ze doorbracht in Suriname. Ze vertelt bijvoorbeeld veel van de ingrediënten nog gewoon in de bossen of op het landje achter het huis te vinden zijn. In Suriname woont een mooie mix van mensen die oorspronkelijk uit verschillende landen komen. De Surinaamse keuken is hierdoor sterk beïnvloedt. Het is een smeltkroes van o.a. de Javaanse, Chinese, Creool, Portugese, Hindoestaanse en Hollandse keukens.
Tijdens deze workshop maken jullie een aantal Surinaamse klassiekers. Denk bijvoorbeeld aan Roti, bakabana en loempia’s. Maar er natuurlijk nog veel meer!
Deze workshop is heel geschikt voor bedrijfsuitjes en vrijgezellenfeesten. Jullie zijn ongeveer drie uur bezig met koken en eten. Wanneer je samen kookt ontstaat er automatisch een mooie sociale interactie. Iedereen doet z’n best om voor de anderen iets heerlijks te maken. De sfeer in onze kookstudio is altijd prettig informeel en interactief, kortom gezellig!
Geïnteresseerd in deze workshop?
Heb je een vraag, of wil je een prijsindicatie?